Short Break Marrakesh

Marrakesh

Waan jij je graag even in een andere wereld, maar hou je niet van lange vluchten?  Waarom niet enkele dagen naar Marrakesh?   Wij maakten er een short break van 5 dagen van.  Vijf dagen in een andere wereld.  Vijf dagen in een prachtige, sprookjesachtige setting.

Wij vonden de drukte op het Djemaa El Fna-plein soms even wennen. Waar wij meestal kiezen voor de rust, is die in Marrakesh uiteraard ver te zoeken. Toch hing er een magische sfeer die deze locatie echt uniek maakt.
Ruik de uitgesproken geuren van kruidenwinkeltjes. Geniet van de drukte in de steegjes en de muziek op de pleinen. Proef tajine bij mensen thuis. Ontdek Marrakesh met al je zintuigen.
Terplekke blijven. Het lukt ons niet. Kan jij ook moeilijk ter plaatse blijven? Trek net als ons het binnenland in! Wij reden een dagje mee met een vriend van onze B&B uitbaatster en kwamen zo op enkele fantastische plaatsen buiten de stad.
Ver weg van de drukte van Marrakesh.
Jardin Majorelle…. Een rustpunt naast gezellige drukte.

Advertenties

One Reply to “Short Break Marrakesh”

  1. Hey Lien, wij verbleven er ook enkele dagen! Een caleidoscoop van indrukken: een overdosis kleuren, geuren, smaken en logeren in het doolhof van de oude medina was best wel een uitdaging! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s